Рішення проблеми швидкого затягування пісочного тіста і продовження термінів реалізації
Чому пісочне тісто швидко "затягується"? За допомогою яких продуктів ТМ "Мастер Мартіні" можна вирішити цю проблему і продовжити термін реалізації пісочного печива?
З причини особливої популярності пісочного печива, особливо на період тимчасового падіння купівельної спроможності населення, зростає кількість виробників і, відповідно, конкуренція в цьому сегменті. Досить часто останнім часом до нас звертаються з питаннями, пов'язаними з термінами реалізації і поліпшенням смако-ароматичних якостей "Пісочки".
Як правило, найбільш поширені проблеми з "пісочним тістом" можна характеризувати наступним чином:
- при збиванні маргарину або масла - маса розріджується і осідає;
- має місце недостатня набиваємість і пишність маргарину або масла при збиванні;
- відсікання маси;
- швидко затягується тісто;
- швидке висихання виробів, при цьому з'являється "скляний" смак.
Причини вище описаних проблем можуть бути наступні:
- недостатня жирність маргарину або масла;
- низькоякісний продукт (маргарин або масло);
- не витримана пропорція в рецептурній закладці;
- занадто тривале збивання маси, при цьому маса нагрілася (відшарувалась і осіла);
- занадто тривалий заміс тіста.
Якщо Ви зробили всі можливі кроки щодо виправлення ситуації, але так і не отримали результат який вас влаштовує, ми пропонуємо використовувати маргарин "Джой Спешіал" - високоякісний продукт італійського виробництва, який є замінником вершкового масла рослинного походження.
Переваги маргарину "Джойя Спешіал":
- чудові смакові якості;
- на відміну від вершкового масла, висока пластичність;
- яскраво виражений вершковий аромат залишається у виробі після випічки;
- при випічці надає виробу пишність;
- добре збивається і збільшується в об'ємі;
- має високу водопоглинаючу здатністю, що дозволяє отримати хорошу собівартість готового крему або високу якість і тривалий термін зберігання кондитерських виробів;
- сприяє продовженню термінів зберігання виробів;
- не містить холестерин (!);
- не крихкий після вилучення з холодильника і може зберігатися при температурі 16-20 ° С;
- точка плавлення - 29-30 ° С;
- вміст жиру - 82%.
Маргарин "Джойя Спешіал" - 120 годин для кремів і 3 місяці для печива.
Маргарин "Джойя Спешіал" застосовується у виробництві кремів, пісочного і дріжджового здобного і листкового тіста, печива. Характеризується делікатним смаком і відмінною якістю.
Найвищий рівень виробництва цього маргарину забезпечує його чудові смако-ароматичні та технічні дані.
Креми, виготовлені з використанням цього маргарину (з додаванням аскорбінової кислоти), можуть зберігатися до 120 годин навіть в літній період.
Печиво не втрачає своїх смакових і органолептичних властивостей до 3 місяців.
Володіючи смаком вершкового масла, маргарин може стати його замінником та економічно вигідним для виробника.