Рішення проблеми швидкого затягування пісочного тіста і продовження термінів реалізації

Чому пісочне тісто швидко "затягується"? За допомогою яких продуктів ТМ "Мастер Мартіні" можна вирішити цю проблему і продовжити термін реалізації пісочного печива?

З причини особливої популярності пісочного печива, особливо на період тимчасового падіння купівельної спроможності населення, зростає кількість виробників і, відповідно, конкуренція в цьому сегменті. Досить часто останнім часом до нас звертаються з питаннями, пов'язаними з термінами реалізації і поліпшенням смако-ароматичних якостей "Пісочки".

Як правило, найбільш поширені проблеми з "пісочним тістом" можна характеризувати наступним чином:

  • при збиванні маргарину або масла - маса розріджується і осідає;
  • має місце недостатня набиваємість і пишність маргарину або масла при збиванні;
  • відсікання маси;
  • швидко затягується тісто;
  • швидке висихання виробів, при цьому з'являється "скляний" смак.

Причини вище описаних проблем можуть бути наступні:

  • недостатня жирність маргарину або масла;
  • низькоякісний продукт (маргарин або масло);
  • не витримана пропорція в рецептурній закладці;
  • занадто тривале збивання маси, при цьому маса нагрілася (відшарувалась і осіла);
  • занадто тривалий заміс тіста.

Якщо Ви зробили всі можливі кроки щодо виправлення ситуації, але так і не отримали результат який вас влаштовує, ми пропонуємо використовувати маргарин "Джой Спешіал" - високоякісний продукт італійського виробництва, який є замінником вершкового масла рослинного походження.

Переваги маргарину "Джойя Спешіал":

  • чудові смакові якості;
  • на відміну від вершкового масла, висока пластичність;
  • яскраво виражений вершковий аромат залишається у виробі після випічки;
  • при випічці надає виробу пишність;
  • добре збивається і збільшується в об'ємі;
  • має високу водопоглинаючу здатністю, що дозволяє отримати хорошу собівартість готового крему або високу якість і тривалий термін зберігання кондитерських виробів;
  • сприяє продовженню термінів зберігання виробів;
  • не містить холестерин (!);
  • не крихкий після вилучення з холодильника і може зберігатися при температурі 16-20 ° С;
  • точка плавлення - 29-30 ° С;
  • вміст жиру - 82%.

Маргарин "Джойя Спешіал" - 120 годин для кремів і 3 місяці для печива.

Маргарин "Джойя Спешіал" застосовується у виробництві кремів,  пісочного і дріжджового здобного і листкового тіста, печива. Характеризується делікатним смаком і відмінною якістю.

Найвищий рівень виробництва цього маргарину забезпечує його чудові смако-ароматичні та технічні дані.

Креми, виготовлені з використанням цього маргарину (з додаванням аскорбінової кислоти), можуть зберігатися до 120 годин навіть в літній період.

Печиво не втрачає своїх смакових і органолептичних властивостей до 3 місяців.

Володіючи смаком вершкового масла, маргарин може стати його замінником та економічно вигідним для виробника.