konditerskoe napravlenieHoReCahlebobulochnoe napravlenie

 

Професійні технологи ТОВ "Мастер Мартіні Україна" створюють унікальні авторські рецептури для кондитерського та хлібобулочного напрямку, ресторанного бізнесу.

На сьогоднішній день нами розроблено більше 100 рецептур з високоякісної продукції "Мастер Мартіні", виготовленої на території Європейського Союзу.

Кулінарні витвори "Мастер Мартіні Україна" захоплюють навіть найвимогливіших споживачів!

Доступ до авторських рецептурами надається зареєстрованим користувачам нашого сайту. Перейти до авторизації.

 

Рецептури для кондитерського напрямку:

• Абрикосовий Гель • Бісквіт "Пан ді Спанья" • Бісквіт для рулету • "Чізкейк" • "Фіорфіоре ІЗІ" • "Фіорфіоре РОЯЛ" • Кап Кейк з заварним кремом • Кекс "Морквяний" • Мигдальні кекси  • "Парадізо" - біла основа • Пиріг "Шарлот" • Шоколадна маса для ліплення (прискорений варіант) • Штрудель Австрійський "Яблучний" • Штрудель "Прісне листкове тісто" • Штрудель "Яблучний" • Торт "АСТОРІЯ" • Торт "Банан" • Торт "Дружба" • торт "Естерхазі" • торт "Лимоний достаток" • торт "Меридіан", торт "Морквяний" • торт "Шоколадний дует" • торт "Шоколадний подарунок" • Торт "Тірамісу" • Торт "Трюфельний" • Торт "Трюфельний Рай" • Торт "Вишня в гелі" • Торт "Ягідний" • Торт "Захер" • Заварні тістечка "Шу" •

Рецептури для напрямку HoReCa:

• Десерти "Голден Лайн" • "Фондю" • Крем-суп грибний • Крем-суп з сочевицею • Крем-суп зі шпинатом • Кіш (не солодкі пироги) • Пудинг "Шоколадний" • "Шоколадний фондан" • Солодка підлива "Шоколадно-горіхова" • Солодка підлива "Вишнево-вершкова" • Вершково-гірчичний соус • соус "Бешамель" • Тарталетки з Мелах Массою і сардини •

Рецептури для хлібобулочного напрямку:

• Багет • Прісне листкове тісто • Чіабатта • Дріжджове листкове тісто • Фокачо на суміші "Мастер Пан Фокачо" • Хліб "Гурман" • Хліб "Ракушка" • Круасан "Мигдальний " (марципановий) • Ла Гласса • Леві Віт С25 - "панетоне" • "Мафин С20" • Піца на суміші "Мастер Пан Піца" • Пончики "Берлінер" / "Донати" • Листкові Данські Булочки • Суміш "Софіпан" • Тостовий хліб • Загущувач  "Леонардо"