Професійні технологи ТОВ "Мастер Мартіні Україна" створюють унікальні авторські рецептури для кондитерського та хлібобулочного напрямку, ресторанного бізнесу.
На сьогоднішній день нами розроблено більше 300 авторських рецептур з високоякісної продукції "Мастер Мартіні", виготовленої на території Європейського Союзу.
Кулінарні витвори "Мастер Мартіні Україна" захоплюють навіть найвимогливіших споживачів!
Доступ до авторських рецептурами надається зареєстрованим користувачам нашого сайту.
Рецептури для кондитерського напрямку
• Абрикосовий Гель • Бісквіт "Пан ді Спанья" • Бісквіт для рулету • "Чізкейк" • "Фіорфіоре ІЗІ" • "Фіорфіоре РОЯЛ" • Кап Кейк з заварним кремом • Леонардо Начинка сирна або сметанкова • Банановий мус для Торта Аріба Банан • Білий бісквіт для Торта Аріба Банан • Бісквит для рулету • Бісквіт для Торта Фаворит • Бісквіт Пан ді Спанья • Бісквітний нф м'ятний • Бісквітний пф для Торта Екзотик • Бісквітний пф для Торта Кавово-цитрусовий • Бісквітний пф для Торта Маракуйя-Полуниця 2 • Бісквітний пф для Торта Маракуйя-Полуниця • Бісквітний пф на Торт Маракуйя-Полуниця-Шоколад • Брауні шоколадний білий • Брауні шоколадний • Ванільний крем для Листкових язиків Вероніка • Вишнева начинка • Ганаш для Торта Арібі Банан • Гелева ромова пропитка для Кексу з ромовим сиропом • Глазур (покриття) на Торт Маракуйя-Полуниця-Шоколад • Горіховий крем з кавою • Кекс "Морквяний" • Горіховий крем • Дзеркальна глазур (покриття) • Заварний крем для масляного крема • Заварний крем для Торта Шоколадний бісквіт • Зеркальна глазур для Торта маракуйя-полуниця 2 • Йогуртова начинка на суміші Леонардо • Канеле • Кантуччіні з мигдалем • Карамелізовані горіхи • Кекс з ромовим сиропом • Ковер жовтий для Торта Аріба Банан • Кокосова начинка на суміші Леонардо • Кокосова начинка з Каравелла крем Аворіо • Крем для Торта Наполеон • Крем для торта Наполеона. Рублене листкове тісто • Крем заварний Фіорфіоре Вероніка • Крем заварний Фіорфіоре Вероніка для Чиз кейку Вероніка • Крем заварний Фіорфіоре Вероніка гарячий спосіб виготовлення • Крем кавовий для Торта Кавово-цитрусового • Крем Леонардо з сметаною • Крем Маракуйя для Торта Екзотик • Крем маракуйя для Торта Маракуйя-Полуниця • Крем Маракуйя для Торта Маракуйя-Полуниця 2 • Крем Маракуйя на Торт Маракуйя-Полуниця-Шоколад • Крем шоколадний для Торта Фаворит • Крем шоколадно-горіховий для торта Фаворит • Ла Гласса • Легкий білий бісквіт для Торта Полуничний мус • Легкий білий бісквіт для Торта Полуниця в шоколаді • Лимонний крем з корицею • Малинові кулі • Марципанова начинка на суміші Ла Гласа • Масляний крем для Торта Меридіан • Меренга білкова • Мигдальне покриття • Мигдальний крем • Міраль полуничний (покриття) для Торта маракуйя-Полуниця • Молочна начинка на основі Леонардо • Мус вершково-заварний для Торта Полуничний мус • Мус Джандуйа для Gianduia Chocolate • Мус з молочним шоколадом для Торта Аріба Банан • Мус м'ятно-шоколадний • Мус полуничний для Торта Полуничний мус • Мус Чорний шоколад для Gianduia Chocolate • Мусове тістечко М'ятно-Малинове • Мяка глазур для Печива Солодка парочка • Начинка для пиріжків на Пан Фрізі • Начинка для Круасану Мигдального • Начинка для Штруделя Австрійського Яблучного • Начинка для яблучного штруделя • Начинка з курогою на суміші Леонардо • Начинка Ла Гласса • Начинка макова на суміші Леонардо • Начинка на Голландське мигдальне печиво • Начинка на Кіш • Начинка полунична на суміші Леонардо • Начинка фруктова на сгущувачі Леонардо • Начинка-крокант для Торта Меридіан • Покриття для Торта Полуниця в шоколаді • Покриття Панетон • Полуничне покриття для Торта Маракуйя-Полуниця • Полуничний гель для Торта Полуничний мус • Полуничний прошарок на Торт Маракуйя-Полуниця-Шоколад • Прослойка з ананасом для Торта кавово-цитрусового • Сироп для Торта Аріба Банан • Сироп для Торта Трюфельний сюрприз • Сироп для Торта Фаворит • Сироп для Торта Шоколадний сюрприз • Сироп-пропитка для Круасану Мигдального • Термостабільний крем для випікання Катрін • Торт Gianduia Chocolate • Торт Аріба Банан • Торт Екзотик • Торт кавово-цитрусовий • Торт Маракуйя-Полуниця • Торт Маракуйя-Полуниця-Шоколад • Торт Наполеон з ванільним кремом • Торт Наполеон. Рублене листкове тісто • Торт Наполеон-крем Вероніка • Торт Полуниця в шоколаді • Торт Полуничний мус • Торт Трюфельний сюрприз • Торт Фаворит • Трюфельні цукерки для Торта Трюфельний сюрприз • Фінанс'є шоколадне • Фінанс'є кокосове • Фіорфіоре Ізі • Фіорфіоре Роял • Фруктова начинка для Шоколадного Чизкейку • Хрустка горіхова прослойка для Gianduia Chocolate • Чиз кейк Вероніка • Чиз кейк • Шоколадне тісто для Кексу з ромовим сиропом • Шоколадний бісквіт для Gianduia Chocolate • Шоколадний бісквіт для Торта Шоколадний сюрприз • Шоколадний біскітний нф для Торта Меридіан • Шоколадний масляний бісквіт для Торта Трюфельний сюрприз • Шоколадний мус для Торта Трюфельний сюрприз • Шоколадний мусовий крем білий з полуницею для Торта Полуниця в шоколаді • Шоколадний фондан • Шоколадний франжипан • Шоколадний чизкейк з ягодами • Шоколадний чизкейк • Шоколадний щербет • Мигдальні кекси • "Парадізо" - біла основа • Пиріг "Шарлот" • Шоколадна маса для ліплення (прискорений варіант) • Штрудель Австрійський "Яблучний" • Штрудель "Прісне листкове тісто" • Штрудель "Яблучний" • Торт "АСТОРІЯ" • Торт "Банан" • Торт "Дружба" • Торт "Естерхазі" • Торт "Лимоний достаток" • Торт "Меридіан • Торт "Морквяний" • Торт "Шоколадний дует" • Торт "Шоколадний подарунок" • Торт "Тірамісу" • Торт "Трюфельний" • Торт "Трюфельний Рай" • Торт "Вишня в гелі" • Торт "Ягідний" • Торт "Захер" • Заварні тістечка "Шу" •
Рецептури для хлібобулочного напрямку
• Багет • Багет Турецький на Пан робурі • Багет Лецимастер • Батон вівсяно-житній • Батон кукурудзяний • Батон Селянський • Батон Дженіус • Бріошь Королівський на Пан Фрізі • Булочка вершкова на Пан Фрізі • Булочка вершкова, перепічка • Булочка для гамбургера • Булочка для гамбургера на Пан Фрізі • Булочка Мальва • Булочка мигдальна Бріош • Булочка Панчета на Фокачча • Булочка пшенично-житня • Булочки Геркулесики на Пан Фрізі • Ванільне тісто для Кексу з ромовим сиропом • Голландське мигдальне печиво • Гріссіні Білі з кунжутом та сіллю на Робурі • Гріссіні Томат-Орегано на Робурі • Багет буряково-солодовий • Багет день і ніч • Багет Мраморний • Багет Куркуміно • Багет Солодовий на Лецімастері • Багет соціальний • Дріжджова слойка на Меланж Голд Плюс • Дріжжеве листкове тісто • Європейське вівсяне печиво • Здобна булочка з Ла Гласою • Здобні булочки на Пан Фрізі • Злаковий Круасан • Змазка для Лаваша на Робурі • Італійська піцца • Кіш • Класичний формовий хліб на Робурі • Крапфен • Круасан Мигдальний (Марципановий) на Пан Фрізі • Закваска житня для Хліб Житньо-Пшеничий • Здобна булочка з шоколадними каплями • Здобне тісто для рогаликів на Пан Фрізі • Здобний пиріг • Прісне листкове тісто • Круасан без пальмового жиру • Мафін С20 • Мафін С20 з родзинками • Мафін С20 Мраморний • Мафін С20 Шоколадний • Мафін сирний С20 • Мигдальне печиво Макарон • Мигдальні кекси фінанс'є • Мігдальний Бісквіт на основі суміші Пан ді Спанья С25 і Ла Гласса • Опара Панетон • Палички Грісінні на суміші Чіабата • Пан ді Спанья Софт С25 • Панетон шоколадний • Пасхальний віночок на суміші Леві-Віт С25 • Пасхальний рулетик на суміші Леві-Віт С25 • Печиво Мілка з начинкою та шоколадними краплями • Лаваш на Робурі • Лаваш на суміші Фокача • Листкове тісто для Листкових язиків Вероніка • Листкове тісто для Торта Наполеон з ванільним кремом • Листкові Датські булочки • Листкові язики Вероніка • Банановий ганаш для Мигдальне печиво Макарон • Піцца на суміші Мастер Пан Піцца • Плетінка на суміші Мастер Леві-Віт С25 • Покриття для здобної булочки з Ла Глассою • Покриття для Круасану мигдального • Покриття Ла Гласса • Прісне листкове тісто • Пшенично-житній хліб-тост • Ріжки цибулеві на Пан Фрізі • Сирна булка на Лецімастері • Сирна начинка для Чиз кейку • Сирна начинка для Чиз кейку Вероніка • Сирна начинка для Шокладного Чизкейку • Сирна начинка Леонардо на пиріг • Солодка сирна начинка на суміші Леонардо • Солоні круасани на суміші Фокача • Печиво Амаретті • Печиво імбірне з кокосом • Печиво Коломбо Куркуміно • Печиво листкове Сирне • Печиво листкове Солодкоїжка медова на Сфоля • Печиво пісочне Шоколадне • Печиво пісочно-мигдальне • Печиво Солодка парочка • Пиріжки на Пан Фрізі • Пісочна крошка для Шоколадного щербету • Пісочне печиво • Пісочне тісто для десертів • Пісочне тісто для несолодких пирогів • Пісочне тісто для Чизкейку • Пісочне тісто для Шоколадного Чизкейку • Піта класична • Мамин хліб • Мафін Брауні новий • Мафін С20 з білим шоколадом • Мафін С20 з дропсами • Тарта Горіхова • Тарта Горіхова з кавою • Тарта Горіхова з лимоном і корицею • Тісто для здобної булочки з Ла Глассою • Тісто для круасану Мигдального • Тісто для Лаваша на Рубері • Тісто для Мигдальне печиво Макарон • Тісто для Печива Солодка парочка • Тісто для пиріжків на Пан Фрізі • Тісто для торта Наполон. Рублене листкове тісто • Тісто для Чиз кейку Вероніка • Тісто для штруделя Австрійський Яблучний • Тісто на Голландське мигдальне печиво • Тісто на яблучний штрудель • Тісто Панетон • Тостовий хліб Дженіус • Філончіні • Фокача на суміші Мастер Пан Фокача • Фундучний франжипан • Фундучна намелака • Чіабатта • Дріжджове листкове тісто • Фокачо на суміші "Мастер Пан Фокачо" • Хліб 1 • Хліб 11 • Хліб Білоруський на суміші Фокача • Хліб гірчичний • Хліб Грехемський • Хліб гречишний Равлик на Пан Фрізі • Хліб Гурман на Робурі • Хліб День і ніч, Дженіус • Хліб дієтичний на Ліцемастері • Хліб Доломити • Хліб Житньо-пшеничний • Хліб житньо-пшеничний з кропом та часником • Хліб Закарпатський на Робурі • Хліб Імбірний на Робурі • Хліб Картопляний на суміші Фокача • Хліб картопляно-кукурудзний на суміші Фокача • Хліб картопляно-солодовий на суміші Фокача • Хліб медово-гречаний • Хліб Мушля • Хліб пряний на Лецімастері • Хліб пряний, Дженіус • Хліб пряний • Хліб Пульєзе • Хліб Розетта • Хліб Селянський на Робурі • Хліб сирно-цибулевий • Хліб томатний на Пан Фрізі • Хліб тостовий • Хліб Фіокорісо • Хліб Хуторський на Робурі • Хліб Чиполло-Дженіус • Хліб багет Коломбо • Хлібець вівсяний • Хлібець вівсяно-солодовий • Хлібні палички Грісіні • Хлібці гірчичні • Хлібці томатні • Чабата Класична на суміші Пан Чабата • Хліб "Гурман" • Хліб "Ракушка" • Круасан "Мигдальний " (марципановий) • Ла Гласса • Леві Віт С25 - "панетоне" • "Мафин С20" • Піца на суміші "Мастер Пан Піца" • Пончики "Берлінер" / "Донати" • Листкові Данські Булочки • Суміш "Софіпан" • Тостовий хліб • Загущувач "Леонардо" •
Рецептури для напрямку HoReCa
• Десерти "Голден Лайн" • "Фондю" • Крем-суп грибний • Крем-суп з сочевицею • Крем-суп зі шпинатом • Кіш (не солодкі пироги) • Пудинг "Шоколадний" • "Шоколадний фондан" • Солодка підлива "Шоколадно-горіхова" • Солодка підлива "Вишнево-вершкова" • Вершково-гірчичний соус • соус "Бешамель" • Тарталетки з Мелах Массою і сардини • Коктейль для сніданку • Коктейль Напій чемпіонів • Коктейль-смузі збодрюючий • Пряний чай Масала • Смузі зі шпинатом • Соус для Кіша • Тарталетки • Холодна кава Фраппе •