Проблема нестабільності вершкового крему після збивання

Виробники кондитерських виробів часто стикаються з проблемою нестабільності вершкового крему після збивання через невисоку якість вершків, недостатнього вмісту стабілізатора в вершках, недостатнього охолодження. Слід зауважити, що вершки Мастер Мартіні мають стабільно високу якість і не схильні до вищезгаданих проблем.

Для кафе барів і ресторанів Мастер Мартіні пропонує несолодкі горіхові пасти в зручній 3-кілограмовій упаковці, які мають ряд переваг:

  • підходять як для солоних, так і для солодких страв;
  • легкість у використанні;
  • чудовий натуральний смак;
  • приємний горіховий аромат;
  • надають легкий світло-коричневий відтінок для Вашого виробу або напівфабрикату;
  • надають соусам і підливам легкий смак і аромат смаженого лісового горіха;
  • легкі в зберіганні;
  • містять 100% натурального горіха;
  • зручна розфасовка - по 3 кг;
  • хороша собівартість 1 кг готового крему.