Проблема нестабільності вершкового крему після збивання
Виробники кондитерських виробів часто стикаються з проблемою нестабільності вершкового крему після збивання через невисоку якість вершків, недостатнього вмісту стабілізатора в вершках, недостатнього охолодження. Слід зауважити, що вершки Мастер Мартіні мають стабільно високу якість і не схильні до вищезгаданих проблем.
Для кафе барів і ресторанів Мастер Мартіні пропонує несолодкі горіхові пасти в зручній 3-кілограмовій упаковці, які мають ряд переваг:
- підходять як для солоних, так і для солодких страв;
- легкість у використанні;
- чудовий натуральний смак;
- приємний горіховий аромат;
- надають легкий світло-коричневий відтінок для Вашого виробу або напівфабрикату;
- надають соусам і підливам легкий смак і аромат смаженого лісового горіха;
- легкі в зберіганні;
- містять 100% натурального горіха;
- зручна розфасовка - по 3 кг;
- хороша собівартість 1 кг готового крему.