Як можна зменшити усадку начинки при випічці?
Основна проблема з усадкою начинки виникає через втрату вологи, при випічці і / або подальшому зберіганні. У деяких випадках це пов'язано з тим, що рівноважна відносна вологість (активність води) начинки занадто висока, і Вам, можливо, слід зменшити її шляхом збільшення дозування цукру або додаванням іншої речовини. Ще одна можлива причина виникнення проблеми - фізичне руйнування фруктів, тобто утворення пюре, яке призводить до зменшення об’єма начинки.
Мастер Мартіні вирішує ці проблеми. Загущувач "Фіорфіоре Леонардо" - пекарський напівфабрикат холодного способу приготування, дозволяє отримати термостабільні (фруктові, молочні, солоні) начинки, заморожені ягоди, а також приготувати мусові маси.
При використанні "Фіорфіоре Леонардо", бажано, щоб загущений напівфабрикат настоявся мінімум 1-2 години.