Збільшення термінів реалізації дріжджових виробів

Часто можна почути скарги від покупців і виробників, що невеликі дріжджові вироби швидко черствіють.

Як збільшити термін реалізації виробів без втрати м'якості і вологи?

Рекомендуємо кілька варіантів збільшення термінів реалізації і підвищення м'якості продуктів:

  1. Збільшити об’єм готового виробу. Цей ефект досягається шляхом кращого механічного впливу на тісто. Чим краще тісто оброблено, тим вище його Газостримуча здатність, тим більше обсяг готового виробу. Краща обробка тіста досягається в результаті збільшення тривалості його замісу.
  2. Збільшити вміст вологи. Чим вищий вміст вологи в готовому виробі, тим м'якше воно буде. Необхідно максимально збільшити кількість вологи, яка вводиться в тісто, оскільки це допомагає формувати структуру тіста. Крім того, необхідно в процесі випічки, знизити втрату вологи з виробу, за рахунок парузволоження.
  3. Використовувати активні компоненти: поліпшувачі і готові суміші ТМ "Мастер Мартіні". Вони сприяють збільшенню термінів реалізації дріжджових і бездріжджових виробів, поліпшення їх зовнішнього вигляду та смако-ароматичних властивостей, тобто збільшують купівельну привабливість готової продукції.

Для збільшення термінів реалізації невеликих дріжджових виробів (булочок, круасанів, дрібноштучних виробів з дріжджового тіста) ми рекомендуємо використовувати поліпшувачі: "Майстер Пан Фриз", "Фіорфіоре сфолив Джелу", "Лецімастер", "Мастер Пан Джениус", "Мастер Пан Робур" , а також дріжджові суміші: "Софіпан С20", "Мастер Пан Фокачча С20", "Мастер Пан Багет С10", "Мастер Пан Піца С10", "Мастер Пан Чіабата С10" і "Фіорфіоре Леві Віт С25".

Лецімастер ідеально підходить для виробів з дрібнопористою структурою тіста (багет, батон, житній хліб ...).

"Джениус" - універсальний поліпшувач для забезпечення максимального об’єму "підняття" не здобних хлібних виробів, білого хліба, в яких вимагає великий об’єм. Зручний у використанні: має не велике дозування, фасування - 10 кг мішок.

"Пан Фриз" - кращий в Україні поліпшувач для здобних виробів, що забезпечує високий об’єм і подовженню термінів зберігання.

Завдяки сумішей лінії "Мастер Пан" від ТМ "Мастер Мартіні", Ви приготуєте елітні європейські види хлібних виробів, таких як:

  • картопляна фокачча;
  • італійська чіабатта;
  • французький багет з хрусткою світло-коричневою скоринкою;
  • італійська піца;
  • м'які булочки для гамбургера;
  • повітряний бріош.

Дріжджові суміші ТМ "Мастер Мартіні" значно скорочують часові та трудові витрати на виробництво готової продукції, містять всі необхідні компоненти для отримання стабільного високого результату, надають продуктам високі споживчі властивості і збільшують можливість бути проданими покупцям, які стануть вашими постійними клієнтами.

Економічна доцільність застосування поліпщувачів і готових сумішей полягає в можливості економити на оплаті трудовитрат (замість 2-3 годин приготування дріжджового тіста, його можна приготувати за 20 хвилин), електричної енергії (наприклад, холодильних установок),
висококваліфікованому персоналі (стабільну якість може забезпечити без кваліфікованої підготовки працівник). Тим самим забезпечується більша ефективність виробничого процесу, людський фактор не впливає на якість готових виробів, подовжуються терміни зберігання, поліпшується зовнішній вигляд і смако-ароматика виробів - підвищується обсяг продажів.