Що таке Макаронс і як його приготувати?
Les Macarons - французьке мигдальне печиво, придумане в епоху Великої французької революції сестрами Macarons в подяку родині буржуа в Нансі в Лотарингії (область на північному сході Франції), де вони знайшли притулок, рятуючись від переслідування.
Макаронc - кругле, ніжне і одночасно з цим хрустке печиво-бізе, невеликого розміру 3-5 см в діаметрі, яке готується з мигдального борошна з різними ароматами. Ароматів і їх поєднань - величезна кількість - всі бажаючі можуть вибрати макаронc на свій смак: шоколад, спеції, ваніль, кава, фісташки, малина, чорна смородина, вишня, кокос, м'ята, лимон, праліне, абрикос, коричневий цукор, цукрова вата, гавана, білий Амбр, шампанське, фіалка, шафран з апельсином, конвалія, пряник, полуниця з маком, зелений лимон з імбиром ... Так створюються і нові аромати, "колекції" макаронс.
При використанні продукції Мастер Мартіні у Вас з'являється можливість самостійно провести широкий асортимент Macarons - як печива, так і тістечок:
- мигдальна суміш "Лагласса";
- шоколадні пасти лінії "Каравелла" з різними смаками;
- шоколадні глазурі лінії "Центрамерика";
- кондитерська глазур лінії "Карібе";
- натуральний шоколад лінії "Аріба".
З огляду на підвищений інтерес покупців до нових видів продуктів, ми рекомендуємо включити таке печиво-бізе в свою виробничу гаму, використовуючи для цього перш за все мигдальну суміш "Ла Гласса", оскільки придбати мигдальне борошно в Україні досить дорого і важко.