levi vit c25 1Загущувач "Леонардо" - пекарський напівфабрикат холодного способу приготування, для професійного використання.

"Леонардо" виготовлений на основі модифікованого крохмалю для приготування термостабільних начинок, як солодких, так і солоних.

Приготувати начинку дуже легко, для цього необхідно всього лише змішати 70-120 гр. загущувача "Леонардо" з 50-150 гр. цукру або солі (за смаком) і загустити цією сумішшю свіжі або заморожені овочі і фрукти. Крім того, легко згустити будь-яку рідину (воду, сік, компот, бульйон тощо).

Дати постояти начинці від 40 хвилин до 2 годин і можна використовувати. Начинка може зберігатися протягом 120 годин в холодильній камері без термообробки.


leonardo 2"Леонардо" застосовується для отримання термостабільних (фруктових, молочних) начинок, заморожених ягід, а також може застосовуватися і для приготування мусових мас.

Упаковка: 10 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців при дотриманні умов зберігання.