Цукрова паста (напівфабрикат для кондитерських і хлібобулочних виробів для професійного використання) - це мастика, яка призначена для моделювання та покриття виробів, на основі цукру і сиропу глюкози.
Цукрова паста Мастер Мартіні використовується:
- для обтягування тортів, тістечок, "капкейк";
- моделювання квіткових композицій;
- виготовлення фігурок, різних прикрас та іншої обробки кондитерських виробів.
Мастика Мастер Мартіні представлена в наступному асортименті:
- біла;
- блакитна;
- червона;
- рожева;
- зелена;
- помаранчева;
- жовта.
Переваги мастики Мастер Мартіні:
- Маса пластична.
- Чудово розкочується і формується.
- Відмінно тримає задану форму.
- Легко забарвлюється.
- Без гідрогенізованих жирів.
- Натуральні ароматизатори.
- Натуральні барвники.
- Швидко сохне, не кришиться.
- 100% Горіхова Паста.
Упаковка: 1 кг і 2 кг пластини, коробка - 8 кг.
Термін зберігання: 12 місяців.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці.