pan pizza c20 1Всі люблять чудово білий хліб з хрусткою скоринкою, м'який, як пух!
На жаль, дома зі звичайних інгредієнтів такий не приготувати. Секрет пекарів - спеціальні поліпшувачі, які вдосконалюють структуру тіста, його механічні властивості, а також сприяють продовженню терміну свіжості хлібо-булочних виробів. Поліпшувачі застосовуються не тільки у виробництві свіжого хліба, але також для тіста, згодом для заморажування.

Поліпшувачі збільшують здатність тіста до поглинання води, полегшують його оброблення і формування, надають хлібобулочним виробам додатковий обсяг. М'якуш хліба, що містить поліпшувач, біліше і більш однорідний за структурою, а крім цього прискорюється і сам процес приготування. Для різних типів хлібобулочних виробів спеціально розробляються свої типи покращувачів.

Покращувач "Сфолья Гель" призначений для застосування у виробництві прісного тіста з можливістю застосування методу глибокого заморожування: листкових виробів, а також пельменів тощо.

Основний складовий компонент - клейковина, яка дозволяє отримувати стабільну якість виробів з бездріжджового тіста.

Також до складу входить лецитин (емульгатор), який дозволяє зберегти незмінними всі характеристики тіста при використанні методу глибокої заморозки "Сфолья Гель" сприяє поліпшенню показників клейковини борошна і покращує влагостримуючі властивості тіста.

 

sfoglia gel 3Дозування: 0.5-5% від ваги борошна.
Упаковка: 25 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.

sfoglia gel 2