Поліпшувачі збільшують здатність тіста до поглинання води, полегшують його оброблення і формування, надають хлібобулочним виробам додатковий обсяг. М'якуш хліба, що містить поліпшувач, біліше і більш однорідний за структурою, а крім цього прискорюється і сам процес приготування. Для різних типів хлібобулочних виробів спеціально розробляються свої типи покращувачів.
Покращувач "Мастер Пан Фріз" використовується для виробництва дріжджового листкового тіста та інших видів здобного тіста з можливістю використання методу глибокого заморожування. Вироби типу «солодких» і «не солодких» круасанів, пончиків (донатів). Застосовується для виробництва різних видів хлібопекарської продукції, особливо для здобних виробів з високим вмістом цукру і жиру.
Основні складові компоненти Е472е (емульгатор), Е322 (лецитин), що дозволяють збільшувати здатність змішувати воду з жирами найбільш якісним чином (через присутність відразу двох емульгаторів), регулюють рН кислотність, зберігають і зміцнюють клейковину.
Покращувач "Пан Фріз" сприяє поліпшенню структури м'якушки, продовжує термін зберігання виробу, запобігає подрібнення, збільшує водопоглинаючу здатність, чудово підходить для напівфабрикатів із здобного тіста, при використанні технологій заморожування.
Дозування: 0.8-1,5% від ваги борошна.
Упаковка: 25 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.