Поліпшувачі збільшують здатність тіста до поглинання води, полегшують його оброблення і формування, надають хлібобулочним виробам додатковий обсяг. М'якуш хліба, що містить поліпшувач, біліше і більш однорідний за структурою, а крім цього прискорюється і сам процес приготування. Для різних типів хлібобулочних виробів спеціально розробляються свої типи покращувачів.

pan pizza c20 1Покращувач "Мастер Пан Фріз" використовується для виробництва дріжджового листкового тіста та інших видів здобного тіста з можливістю використання методу глибокого заморожування. Вироби типу «солодких» і «не солодких» круасанів, пончиків (донатів). Застосовується для виробництва різних видів хлібопекарської продукції, особливо для здобних виробів з високим вмістом цукру і жиру.

Основні складові компоненти Е472е (емульгатор), Е322 (лецитин), що дозволяють збільшувати здатність змішувати воду з жирами найбільш якісним чином (через присутність відразу двох емульгаторів), регулюють  рН кислотність, зберігають і зміцнюють клейковину.

Покращувач "Пан Фріз" сприяє поліпшенню структури м'якушки, продовжує термін зберігання виробу, запобігає подрібнення, збільшує водопоглинаючу здатність, чудово підходить для напівфабрикатів із здобного тіста, при використанні технологій заморожування.

Дозування: 0.8-1,5% від ваги борошна.
Упаковка: 25 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.