Всі люблять чудово білий хліб з хрусткою скоринкою, м'який, як пух! На жаль, дома зі звичайних інгредієнтів такий не приготувати.  Секрет пекарів - спеціальні поліпшувачі, які вдосконалюють структуру тіста, його механічні властивості, а також сприяють продовженню терміну свіжості хлібо-булочних виробів. Поліпшувачі застосовуються не тільки у виробництві свіжого хліба, але також для тіста, згодом замороженого.

pan pizza c20 1Поліпшувачі збільшують здатність тіста до поглинання води, полегшують його оброблення і формування, надають хлібобулочним виробам додатковий обсяг. М'якуш хліба, що містить поліпшувач, біліше і більш однорідний за структурою, а крім цього прискорюється і сам процес приготування. Для різних типів хлібобулочних виробів спеціально розробляються свої типи покращувачів.

"Мастер Робур" - комплексний поліпшувач для пшеничних сортів хліба, здоби, а також змішаних сортів хліба.

Основні складові Е472е (емульгатор, такий самий як в "Діретто Матік") і Е263 (ацетат кальцію - консервант), що підвищує термін зберігання продуктів, захищає їх від мікробів, грибків, бактеріофагів. Основні показники цього покращувача такі ж, як і у "Діретто Матік", але входить до складу консервант дозволяє використовувати його в якості покращувача проти картопляної хвороби (в літній період часу).

Дозування: 0.8-1,5% від ваги борошна.
Упаковка: 25 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.