Хлібний поліпшувач "Дженіус" в порошкоподібної формі на основі сухої закваски, отриманий за допомогою молочно-кислих бактерій і дріжджів, а також ферментів амилолетичної дії.

Дозування від 0,1 до 0,5% до маси борошна.

Використовується для виробництва пшеничних, змішаних, соціальних сортів хліба, батонів, здоби ...

Випечені вироби мають поліпшену якість і аромат, як при технології опарного бродіння.

Борошно, збагачене аскорбіновою кислотою і ферментними препаратами, допомагають пшеничному борошну збільшувати кількість поживних речовин, який необхідних для дріжджової клітини. У процесі випічки інтенсивно відбувається реакція (Маяр), (карамелізація), що надає тісту приємний золотийколір.

Посилюється газоутворююча і Газостримуюча здатність, що тягне за собою більший обсяг виробів.

Поліпшується еластичність тіста, що полегшує формування напівфабрикатів; добре відбілюється м'якуш. Випечені вироби мають більш тонку і еластичну корочку, дрібнопористий який не кришиться м'якуш.

Зручна упаковка - 10 кг мішок - підійде, як ресторану, так і великий пекарні.