Гелі - представляють собою гелевидний желе з характерним смаком. Використовуються для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів, а також десертів з фруктами, для запобігання висихання вологи з них.

Гелі, не використані відразу ж, може бути використано пізніше за умови додавання невеликої кількості води для компенсації випарувалася. Для збереження на високому рівні показників прозорості, кольору і смаку желе, отриманого при вживанні гелів ТМ "Мастер Мартіні", важливо, щоб ємність, використана для приготування, не мала залишків продуктів, які зазнали засахариванию.

З метою зменшення до мінімуму ризику підгоряння на дні ємності завжди слід воду наливати до додавання гелю. Нагрівання желейного покриття виробляти до повного розчинення гелю, після чого продукт потрібно залишити остигати кілька хвилин. Щоб уникнути пошкодження фруктів від високої температури гелю, рекомендується проводити аплікацію при 50 °С. Торти з яблуками або іншими фруктами, що випікаються в духовці, повинні повністю охолонути до процедури нанесення гелю на них.

 

mastergel"Нейтральний Гель"- класичне желе з блискучим світлим кольором і прозорістю.

Має ідеальну властивість желатинизації і плинності при покритті фруктів рівномірним шаром.

Нейтральний гель можна використовувати не тільки для покриття фруктових виробів, а також для покриття здобної випічки (булочок, круасанів, Даниш, мафінів, пирогів тощо), після випічки і охолодження.

Дозування (усереднено): 400 гр. води на 1 кг "Мастер Гель Нейтральний".

Технологія приготування:

"Мастер гель" гарячого приготування добре розім'яти і додати в воду за рецептурою, помішуючи довести до кипіння (70 °С). Потім дати готовому гелю охолонути до 50 °С і використовувати.

Упаковка: 12 кг пластикові відра, призначені для зберігання харчових продуктів.
Термін придатності: 36 місяців при дотриманні умов зберігання.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці.