"Меланж Голд Плюс" - маргарин на рослинній основі, до складу якого входить до 18% вершкового масла, має 80% жирності.

melange gold plus

Високоякісний і високоекономічний маргарин "Меланж Голд Плюс" дозволяє використовувати при ламінуванні 22-25% маргарину, тоді як у інших виробників 30-35%, при цьому гарантує великий обсяг, привабливий зовнішній вигляд і незабутній аромат вершкового масла, а також уповільнює процес черствіння виробів.

Використання маргарину "Меланж Голд Плюс" дозволяє отримати еластичне листкове тісто, що легко піддається процесу ламінування. Висока точка плавлення маргарину 41-45 ° C, дозволяє забезпечити стабільну якість тістових заготовок при формуванні і випічці виробів.

Чудово підходить для приготування листкових виробів, як з дріжджової, так і бездріжджової слойки, а також для швидкої заморозки листкових напівфабрикатів.

Упаковка - 10 кг, картонний ящик, в якому маргарин розділений на 5 пластів по 2 кг, загорнутий в харчову фольгу, що дозволяє легко і швидко використовувати потрібну кількість.

Термін придатності: 6 місяців при 20 ° С, зберігати в сухому місці.