Вершки "Мастер Гурме Голд" - вершки з вмістом рослинних і тваринних жирів, жирністю 33,5%.
Спеціально розроблені для застосування в кулінарно-кондитерської промисловості.
Поряд з солодкими вершками існують вершки без вмісту цукру, які широко застосовуються в кулінарії для приготування як солоних, так і солодких страв.
Вершки з вмістом рослинних і тваринних жирів "Мастер Гурме Голд" - це рідкі вершки з молочним смаком.
Жирність - 33,5%. До складу продукту входить суміш тварин 4% молочних жирів і рослинних 29%.
Упаковка - 1 літр.
Термін зберігання в закритому вигляді: 9 місяців при t +2 + 20 ° С.
Термін реалізації після розкриття пакета: 3-4 дня при t +2 + 6 ° С.
Спосіб використання вершків "Мастер Гурме Голд" в кулінарії дуже різноманітні. Їх можна використовувати як основу для соусів, крем - супів, запікання риби, картоплі, збитих мас для канапе.
Смак, колір і аромат - наближені до тваринних вершків.
Чудово поєднуються з будь-якими масами.
Продукт містить тваринні жири.
Вершки стійкі до заморожування і термообробці.
У кондитерської промисловості відмінно поєднується з натуральним шоколадом (приготування мусів, Ганашів). Завдяки своєму насиченому вершковому смаку ідеально підходить для приготування десертів і добавки в морозиво.
Важливою перевагою є можливість використання вершків "Мастер Гурме Голд" в виробництві кондитерських виробів для людей, які страждають на цукровий діабет. В якості підсолоджувача може використовуватися будь-який допустимий, при цьому технологічні рекомендації не змінюються.
Можливість застосування одного і того ж продукту для приготування як для солодких (креми, десерти), так і для не солодких страв (соусів, підлив та ін.).
Простота і легкість в приготуванні, швидко збиваються і збільшуються в обсязі в 3 рази (попередньо охолодити 24 години при t +2 + 6 ° С).
Вершки "Мастер Гурме Голд", також як і вершки "Декор Ап" (солодкі, 27% жирність), можуть бути використані як в чистому, так і в змішаному вигляді. Змішувати можна, до або після збивання, з різними кондитерськими кремами, какао, горіховою або іншими пастами та іншими наповнювачами.