"Мастер Мартіні" пропонує італійські крема рослинного походження. Солодкий крем - для кондитерських виробів, і без цукру - для кулінарії: може використовуватися як крем з рисом, пастою, м'ясом, овочами та іншими стравами.

bianco brio 1

Рослинний крем "Бьянко Бріо" жирністю 26,5%, при збиванні збільшуються в обсязі до 4 разів і довго зберігають обсяг. У готових виробах - зберігають стабільність і не осідають.

Відрізняються легким ванільним смаком, що не перебиває смак і аромат основних компонентів виробів.
Готовий крем використовується для начинки тортів, тістечок, і для їх декорування в кондитерському виробництві, а також для приготування різноманітних десертів.

Для посилення смакових якостей і поліпшення зовнішнього вигляду десертів рекомендується використовувати крем "Бьянко Бріо" в поєднанні з фруктовими топінгами і наповнювачами.

"Бьянко Бріо" можна змішувати з заварними, з масляними кремами, сирними масами, йогуртами тощо.

Можна використовувати "Бьянко Бріо" для приготування морозива (для поліпшення смакових якостей) м'якого морозива, яке залишається м'яким навіть при t рівною.

bianco brio 2

Рослинний крем "Бьянко Бріо" добре стабілізується за допомогою желатину, фондів і фруктових паст ТМ "Мастер Мартіні".

Отриманий крем механічно стабільний, при розрізанні дає рівний зріз, у виробі стійкий при заморожуванні, розморожуванні, має яскраво виражений смак.


Поради: Попередньо охолодити «Б'янко Бріо» при t = + 2 .. + 6 °С 24 години. Потім помістити в ємність так, щоб вершки покривали вінчик міксера на 1/3. Збивати 2 хвилини на малих обертах, потім включити середню швидкість і збити до готовності, близько 3 хвилин, але не перебивати. Готовий крем використовується відразу після збивання.

Термін і умови зберігання: 12 при температурі від +2 до + 20 °С в сухому місці..