Рослинні вершки ТМ "Мастер Мартіні" спеціально розроблені для застосування в кулінарно - кондитерської промисловості.
Поряд з солодкими вершками існують вершки без вмісту цукру, які широко застосовуються в кулінарії для приготування як солоних, так і солодких страв.
Рослинні вершки "Мастер Гурме" - це рідкі вершки без вмісту цукру з молочним смаком.
Упаковка - 1 літр - тетропак. Жирність 26%.
Термін зберігання в закритому вигляді - 9 місяців при t +2 +20 ° С.
Термін реалізації після розкриття пакета - 3-4 дня при t +2 +6 ° С.
Спосіб використання вершків "Гурме" дуже різноманітні. Можна їх використовувати як основу для соусів, крем - супів, запікання риби, картоплі, збитих мас для канапе.
Смак, колір і аромат, наближені до тваринних вершків. Чудово поєднуються з будь-якими масами.
Продукт низькокалорійний, не містить тваринних жирів.
Вершки стійкі до заморожування і термообробці.
Важливою перевагою є можливість використання вершків "Мастер Гурме" у виробництві кондитерських виробів для людей, які страждають на цукровий діабет. В якості підсолоджувача може використовуватися будь-який допустимий, при цьому технологічні рекомендації не змінюються.
Можливість застосування одного і того ж продукту для приготування як для солодких (креми, десерти), так і для не солодких страв (соусів, підлив і ін.).
Простота і легкість в приготуванні, швидко збиваються і збільшуються в обсязі в 3-4 рази (попередньо охолодити 24 години при t +2 + 6 ° С).
Якість молочних вершків схильна до змін в зв'язку з сезонними коливаннями жирності молока, в той час як якість рослинних вершків постійна і стабільна.
Рослинні вершки "Мастер Гурме" підійдуть для пісної і вегетаріанської кухні.
Вершки "Мастер Гурме", також як і вершки "Декор Ап", можуть бути використані як в чистому, так і в змішаному вигляді. Змішувати можна - до або після збивання, з різними кондитерськими кремами, какао, горіховою або з іншими пастами та іншими наповнювачами.