levi vit c25 1Сухий крем "Роял" - термостабільний сухий крем широкого застосування, з яскраво вираженим ванільним смаком. Ідеально підходить для всіх випадків, коли потрібна висока стабільність при випіканні і стійкість при швидкому заморожуванні.

Застосовується в кондитерському виробництві, як в чистому, так і в змішаному з іншими видами кремів вигляді (масляний, вершковий, білковий, суфле), що дозволяє урізноманітнити смакову гаму готових кондитерських виробів.

Ідеально поєднується з іншими продуктами "Мастер Мартіні": рослинними вершками "Декор Ап", "Мона Ліза", шоколадними пастами лінії "Каравела", і дозволяє отримати багатий на смак і стабільний по консистенції крем.

При дозуванні 375 м на 1 л. рідини ми отримуємо чудовий крем для використання в кондитерському і хлібопекарському виробництві.

Терміни реалізації 96 годин крему дозволяють продовжити зберігання виробів в готовому або замороженому вигляді, віддаючи більше апетитного вигляду і смаку продукту.

 

royal 1

Упаковка: Крафт - мішок, маса нетто 10 кг.

Термін придатності 12 місяців в прохолодному і сухому місці.

Технологія використання сухого крему:

Засипати 300-375 м сухого крему (в залежності від бажаної консистенції кондитерського крему) в ємність для збивання, додати воду або молоко, і збивати за допомогою міксера на великих оборотах 10-15 хвилин, до щільної еластичної консистенції. Дати крему відстоятися, після чого ще раз збити на великій швидкості до однорідного стану.

Готовий крем має чудовий, натуральний смак, щільну еластичну консистенцію (навіть коли він відстоїться деякий час), на поверхні виробу, крем, утворює блискучу і рівну структуру, при оздобленні з кондитерського мішка залишає рівний, гарний слід.


Сухі порошкоподібні креми - гама високоякісних продуктів для приготування кондитерських кремів холодним способом.

Сухі креми представлені у вигляді порошку, для полегшення і прискорення процесу приготування по найбільш поширеними рецептурами. До складу крему вже додані всі тверді компоненти, тому для отримання продукту досить додати тільки рідкі інгредієнти (воду або молоко).

Сухі креми дуже прості в роботі. Кондитер з невеликим досвідом роботи зможе отримати чудові вироби, використовуючи суміші. Якість цих кондитерських кремів буде перевершувати якість їм подібних, але виготовлених зі звичайних інгредієнтів.