levi vit c25 1Сухий крем "Ізі" - це крем з легким ванільним смаком , що ідеально підходить для прошарку тортів коржі, яких не підлягають просочення сиропом, наприклад: «Наполеон», «Медовик».

"Ізі" добре просочує коржі, завдяки порівняно малій кількості крохмалю в своєму складі.

"Ізі" не є термостабільним і тому застосовується для начинки кондитерських виробів і декорування тортів.

У готовому виробі "Ізі" добре поєднується з іншими кондитерськими кремами такими як - масляний, білковий, вершковий, суфле, а так само з будь-якими смаковими добавками «Мастер Мартіні Україна» (наприклад, крем пасти лінії "КАРАВЕЛА").

Упаковка: Крафт - мішок, маса нетто 10 кг.

Термін придатності: 12 місяців в прохолодному і сухому місці.

fiorfiore easy 2Технологія використання сухого крему:

Засипати 300-375 гр. сухого крему (в залежності від бажаної консистенції кондитерського крему) в ємність для збивання, додати воду або молоко, і збивати за допомогою міксера на великих оборотах 10-15 хвилин, до щільної еластичної консистенції. Дати крему відстоятися, після чого ще раз збити на великій швидкості до однорідного стану.

Готовий крем має чудовий, натуральний смак, щільну еластичну консистенцію (навіть коли він відстоїться деякий час), на поверхні виробу, крем, утворює блискучу і рівну структуру, при оздобленні з кондитерського мішка залишає рівний, гарний слід.


Сухі порошкоподібні креми - гамма високоякісних продуктів для приготування кондитерських кремів холодним способом.

Сухі креми представлені у вигляді порошку, для полегшення і прискорення процесу приготування по найбільш поширеними рецептурами. До складу крему вже додані всі тверді компоненти, тому для отримання продукту досить додати тільки рідкі інгредієнти (воду або молоко).

Сухі креми дуже прості в роботі. Кондитер з невеликим досвідом роботи зможе отримати чудові вироби, використовуючи суміші. Якість цих кондитерських кремів буде перевершувати якість їм подібних, але виготовлених зі звичайних інгредієнтів.