levi vit c25 1""Пан Ді Спанья"- кондитерська концентрована 25% суміш для приготування бісквітних напівфабрикатів (тортових заготовок).

Ідеальна для випічки бісквітних напівфабрикатів, для тортів, тістечок.

Готовий бісквіт має низку переваг у порівнянні з бісквітом, отриманим за традиційними рецептурами:

  • тісто ніжне, не затянуте, «стресостійкість», добре тримає форму;
  • бісквіт легкий, повітряний, з ідеальною пористою структурою;
  • обсяг бісквіта н/ф вище;
  • тісто може чекати час випічки до 30 хвилин.

Бісквіт має хороші органолептичні показники (яскравий колір, приємний смак), значно збільшується термін реалізації, не вимагає особливого професіоналізму.

pan di spagna c25Технологічний процес значно спрощується і скорочується до 10-15 хвилин (всі інгредієнти вносяться в збивальну машину одночасно і збиваються на середній швидкості 10-12 хвилин).

Упаковка: 10 кг. багатошарові мішки.
Зберігання: В сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.


Кондитерські суміші - це гама зручних для використання сумішей, що дозволяють приготувати широкий асортимент завжди якісних і простих у виробництві готових виробів. Ідеальне рішення для тих пекарів, які хотіли би доповнити асортимент своєї продукції апетитними виробами, гідністю яких є чудові смакоароматичні властивості, постійно високу якість, простота і швидкість приготування.

Суміші концентровані на 20-25% і дозволяють отримати наступні переваги:

  • оптимальну собівартість готового продукту з мінімальною різницею в ціні в порівнянні з класичними і низькобюджетними рецептурами;
  • постійно високоякісну продукцію;
  • збільшені терміни зберігання;
  • простоту в приготуванні,  невимогливість до кваліфікації персоналу;
  • прискорення процесу приготування виробів і економію часу, який можна витратити на інші етапи виробничого процесу;
  • економію електроенергії;
  • зменшення зносу обладнання.

Головною перевагою сумішей для будь-якого виробництва є те, що ви можете заздалегідь приготувати напівфабрикати, зберігати їх в холодильнику (або навіть в морозилці), і вони не втрачають свою свіжість протягом декількох днів (або навіть тижнів).
Кондитер, навіть з невеликим досвідом роботи, може отримати чудові вироби, використовуючи суміші. Якість і термін зберігання цих виробів буде перевершувати якість їм подібних, але виготовлених зі звичайних інгредієнтів.

Напівфабрикати, випечені за допомогою сумішей, стійкі до заморожування і розморожування, при цьому не втрачають своїх якостей. Відповідно суміші також можуть використовуватися у виробництві морозива, для приготування тортів-морозиво, рулетів і т.д. Суміші ідеально підходять як для дрібних пекарнею, ресторанів, кафе, так і для великих виробничих цехів і комбінатів.