""Пан Ді Спанья"- кондитерська концентрована 25% суміш для приготування бісквітних напівфабрикатів (тортових заготовок).
Ідеальна для випічки бісквітних напівфабрикатів, для тортів, тістечок.
Готовий бісквіт має низку переваг у порівнянні з бісквітом, отриманим за традиційними рецептурами:
- тісто ніжне, не затянуте, «стресостійкість», добре тримає форму;
- бісквіт легкий, повітряний, з ідеальною пористою структурою;
- обсяг бісквіта н/ф вище;
- тісто може чекати час випічки до 30 хвилин.
Бісквіт має хороші органолептичні показники (яскравий колір, приємний смак), значно збільшується термін реалізації, не вимагає особливого професіоналізму.
Технологічний процес значно спрощується і скорочується до 10-15 хвилин (всі інгредієнти вносяться в збивальну машину одночасно і збиваються на середній швидкості 10-12 хвилин).
Упаковка: 10 кг. багатошарові мішки.
Зберігання: В сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.
Кондитерські суміші - це гама зручних для використання сумішей, що дозволяють приготувати широкий асортимент завжди якісних і простих у виробництві готових виробів. Ідеальне рішення для тих пекарів, які хотіли би доповнити асортимент своєї продукції апетитними виробами, гідністю яких є чудові смакоароматичні властивості, постійно високу якість, простота і швидкість приготування.
Суміші концентровані на 20-25% і дозволяють отримати наступні переваги:
- оптимальну собівартість готового продукту з мінімальною різницею в ціні в порівнянні з класичними і низькобюджетними рецептурами;
- постійно високоякісну продукцію;
- збільшені терміни зберігання;
- простоту в приготуванні, невимогливість до кваліфікації персоналу;
- прискорення процесу приготування виробів і економію часу, який можна витратити на інші етапи виробничого процесу;
- економію електроенергії;
- зменшення зносу обладнання.
Головною перевагою сумішей для будь-якого виробництва є те, що ви можете заздалегідь приготувати напівфабрикати, зберігати їх в холодильнику (або навіть в морозилці), і вони не втрачають свою свіжість протягом декількох днів (або навіть тижнів).
Кондитер, навіть з невеликим досвідом роботи, може отримати чудові вироби, використовуючи суміші. Якість і термін зберігання цих виробів буде перевершувати якість їм подібних, але виготовлених зі звичайних інгредієнтів.
Напівфабрикати, випечені за допомогою сумішей, стійкі до заморожування і розморожування, при цьому не втрачають своїх якостей. Відповідно суміші також можуть використовуватися у виробництві морозива, для приготування тортів-морозиво, рулетів і т.д. Суміші ідеально підходять як для дрібних пекарнею, ресторанів, кафе, так і для великих виробничих цехів і комбінатів.