"Мафін" - кондитерська концентрована 20% суміш для приготування мафінів (кексів).

Використовуючи "Мафін", Ви легко зможете отримати широкий асортимент кондитерських виробів.

"Мафін" дуже простий у приготуванні і не вимагає особливих навичок від кондитера або пекаря.

За рахунок додавання в готове тісто кремів лінії "Каравелла", десертних концентрованих паст, мороженої ягоди, цукатів, горіхів, родзинок, шоколадних крапель і крихти "Мастер Мартіні" можна отримати мафіни в асортименті. Змішати сухі компоненти (суміш «мафин», борошно, цукор), потім завантажити все інше (яйце, рослинне масло) в збивальну машину і на малих обертах перемішати (не збивайте) близько 1 хвилини до однорідної маси.

Упаковка: 10 кг багатошарові мішки.

Зберігання: в сухому прохолодному місці.

Термін придатності: 12 місяців.

 

muffin 1   muffin 2   muffin 3


Кондитерські суміші - це гама вигідних для використання сумішей, що дозволяють приготувати широкий асортимент завжди якісних і простих у виробництві готових виробів. Ідеальне рішення для тих пекарів, які хотіли би доповнити асортимент своєї продукції апетитними виробами, гідністю яких є чудові смакоароматичні властивості, постійно високу якість, простота і швидкість приготування.

Суміші концентровані на 20-25% і дозволяють отримати наступні переваги:

  • оптимальну собівартість готового продукту з мінімальною різницею в ціні в порівнянні з класичними і низькобюджетними рецептурами;
  • постійно високоякісну продукцію;
  • збільшені терміни зберігання;
  • простоту в приготуванні, стійкість до особистісного фактору, невимогливість до кваліфікації персоналу;
  • прискорення процесу приготування виробів і економію часу, який можна витратити на інші етапи виробничого процесу;
  • економію електроенергії;
  • зменшення зносу обладнання.

Головною перевагою сумішей для будь-якого виробництва є те, що ви можете заздалегідь приготувати напівфабрикати, зберігати їх в холодильнику (або навіть в морозилці), і вони не втрачають свою свіжість протягом декількох днів (або навіть тижнів).

Кондитер, навіть з невеликим досвідом роботи, може отримати чудові вироби, використовуючи суміші. Якість і термін зберігання цих виробів буде перевершувати якість їм подібних, але виготовлених зі звичайних інгредієнтів.

Напівфабрикати, випечені за допомогою сумішей, стійкі до заморожування і розморожування, при цьому не втрачають своїх якостей. Відповідно суміші також можуть використовуватися у виробництві морозива, для приготування тортів-морозиво, рулетів і т.д. Суміші ідеально підходять як для дрібних пекарень, ресторанів, кафе, так і для великих виробничих цехів і комбінатів.