levi vit c25 1Суміш "Крапфен" - це пекарський напівфабрикат для професійного використання, застосовується для випічки у фритюрі донатів, берлінер і крапфенов.

Krapfen - це німецьке традиційне кондитерський виріб з солодкого дріжджового тіста («крáпфен» - від древневерхненемецкий kraffo, "Крапф" - пампушка). Він схожий на Berliner, але відрізняється розміром: Крапфен набагато менший, ніж Берлінер. Солодкі або солоні пончики, в основному наповнені начинкою, які випечені у фритюрі.

Має низку переваг у порівнянні з виробами отриманим за традиційними рецептурами:

  • технологічний процес значно спрощується і скорочується, так як приготування йде безопарним способом;
  • м'якуш з ідеальною мелкопористой структурою, що сприяє продовженню терміну реалізації;
  • має хороші органолептичні показники (приємний смак).

krapfen 2Базова рецептура:

Фіорфіоре Крапфен - 1000 гр., Вода - 410 гр., Маргарин - 50 гр., Дріжджі - 35 гр.

Упаковка: 25 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 9 місяців.