pan pizza c20 1

Використовуючи хлібопекарські суміші, ви зможете уникнути тривалого технологічного процесу, при цьому отримувати хліб постійної якості з чудовим смаком, що відповідає виробу структурою м'якушки і золотистою хрусткою скоринкою.

Використання хлібних сумішей дуже зручно для невеликих пекарень, ресторанів і кафе, так як може використовуватися для виробництва хліба методом глибокої заморозки.

Суміш "Софіпан С20" - порошкоподібна суміш (20%) для виробництва хлібно-булочних виробів.
Основою цієї суміші є - солодове борошно і суха клейковина. Ці два компоненти допомагають отримати відмінні смакові якості і стабільні якісні показники готових виробів.

Також до складу входить гідрогенізований жир, який спільно з емульгатором дозволяє отримувати хороші влагастримуючі властивості готового продукту, що сприяє збільшенню терміну зберігання.

Ідеальний для виробництва не солодких пирогів, хот догів, гамбургерів, солоних круасанів.

  • Софіпан С20 - 200 гр.
  • Борошно - 800 гр.
  • Вода - 450 гр.
  • Дріжджі пресовані - 50 гр.

Дозування: концентрат 20%.
Упаковка: 10 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.

soffypan c20 1  soffypan c20 2  soffypan c20 3