Використовуючи хлібопекарські суміші, ви зможете уникнути тривалого технологічного процесу, при цьому отримувати хліб постійної якості з чудовим смаком, що відповідає виробу структурою м'якушки і золотистою хрусткою скоринкою.
Використання хлібних сумішей дуже зручно для невеликих пекарень, ресторанів і кафе, так як може використовуватися для виробництва хліба методом глибокої заморозки.
Суміш "Софіпан С20" - порошкоподібна суміш (20%) для виробництва хлібно-булочних виробів.
Основою цієї суміші є - солодове борошно і суха клейковина. Ці два компоненти допомагають отримати відмінні смакові якості і стабільні якісні показники готових виробів.
Також до складу входить гідрогенізований жир, який спільно з емульгатором дозволяє отримувати хороші влагастримуючі властивості готового продукту, що сприяє збільшенню терміну зберігання.
Ідеальний для виробництва не солодких пирогів, хот догів, гамбургерів, солоних круасанів.
- Софіпан С20 - 200 гр.
- Борошно - 800 гр.
- Вода - 450 гр.
- Дріжджі пресовані - 50 гр.
Дозування: концентрат 20%.
Упаковка: 10 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.