Використовуючи хлібопекарські суміші, ви зможете уникнути тривалого технологічного процесу, при цьому отримувати хліб постійної якості з чудовим смаком, що відповідає виробу структурою м'якушки і золотистої хрусткою скоринкою. Використання хлібних сумішей дуже зручно для невеликих пекарень, ресторанів і кафе, так як може використовуватися для виробництва хліба методом глибокої заморозки.

pan pizza c20 1

Суміш "Мастер Пан Піца С20" - порошкоподібна суміш (концентрат 20%) для виробництва італійської піци.

Продукт містить борошно типу «00», сухі дріжджі, що дозволяє швидко отримати високоякісний продукт без особливих труднощів в технологічному процесі. Також сухе молоко і рослинний жир забезпечують готовий продукт високими органолептичними властивостями.

Дозволяє робити як тонку, так і пишну піцу.

Суміш для приготування італійської (тонкої) піци, 20% концентрації.

Використовується для виробництва і з застосуванням методу глибокого заморожування.

  • Мастер Пан Піца С20 - 200 гр.
  • борошно - 800 гр.
  • вода - 600 гр.

Дозування: концентрат 20%.
Упаковка: 10 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.

.

pan pizza c20 2         pan pizza c20 3