Використовуючи хлібопекарські суміші, ви зможете уникнути тривалого технологічного процесу, при цьому отримувати хліб постійної якості з чудовим смаком, що відповідає виробу структурою м'якушки і золотистої хрусткою скоринкою. Використання хлібних сумішей дуже зручно для невеликих пекарень, ресторанів і кафе, так як може використовуватися для виробництва хліба методом глибокої заморозки.
Суміш "Мастер Пан Піца С20" - порошкоподібна суміш (концентрат 20%) для виробництва італійської піци.
Продукт містить борошно типу «00», сухі дріжджі, що дозволяє швидко отримати високоякісний продукт без особливих труднощів в технологічному процесі. Також сухе молоко і рослинний жир забезпечують готовий продукт високими органолептичними властивостями.
Дозволяє робити як тонку, так і пишну піцу.
Суміш для приготування італійської (тонкої) піци, 20% концентрації.
Використовується для виробництва і з застосуванням методу глибокого заморожування.
- Мастер Пан Піца С20 - 200 гр.
- борошно - 800 гр.
- вода - 600 гр.
Дозування: концентрат 20%.
Упаковка: 10 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.
.