pan pizza c20 1Використовуючи хлібопекарські суміші, ви зможете уникнути тривалого технологічного процесу, при цьому отримувати хліб постійної якості з чудовим смаком, що відповідає виробу структурою м'якушки і золотистої хрусткої скоринки. Використання хлібних сумішей дуже зручно для невеликих пекарень, ресторанів і кафе, так як може використовуватися для виробництва хліба методом глибокої заморозки.

"Мастер Пан Фокачо С20" - порошкоподібна суміш (концентрат 20%) для виробництва «картопляної Фокачо».

Традиційний вид випічки для італійського і європейського ринків. До складу суміші входять картопляні пластівці, борошно типу «00», суха закваска і молоко, що дозволяє отримувати високоякісний продукт з чудовими смаковими якостями. Використання даної суміші дає можливість виробляти великий асортимент «Фокачо», маючи напівфабрикат постійної якості.

Мастер Пан Фокачо С20 - 200 гр.
Борошно - 800 гр.
Вода - 600 гр.
Дозування: концентрат 20%.

Упаковка: 10 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців

.

pan fokacha 1   pan fokacha 2   pan fokacha 3