caribe fondente gocce bitter dropsКарібе Шоколадні краплі - дрібні шоколадні шматочки у вигляді крапель для додавання в різні борошняні напівфабрикати, котрі піддаються випічці - термостабільні (печиво, кекси, мафіни і тд.) або як посипання.

Також шоколадні краплі "Мастер Мартіні" знайшли широке застосування у виробництві морозива.

Фракція крапель: 850 шт. на 100 гр.

Упаковка: Картонна коробка, маса нетто 20 кг.


Замінники шоколаду - це гамма продуктів високої якості для різного застосування, що дозволяє майстрам-кондитерам створювати вишукані ласощі: шоколад для прикраси кондитерських виробів, креми для випічки і начинок, глазур для тортів і морозива.

Що таке замінники шоколаду?

Це шоколадна маса, в якій масло какао замінено іншими рослинними жирами.

Відмінність замінника шоколаду від шоколаду.

Замінник шоколаду відрізняється від шоколаду: процесом виробництва, якому не потрібно темперування. До позитивних моментів замінників шоколаду можна також віднести їх дешевизну по відношенню до шоколаду, легкість в роботі, значно знизився рівень ризику появи білого нальоту на поверхні.

Шоколадна група "Мастер Мартіні" ділиться на лінії: "Карібе", "Болеро" і "Каравела".

Лінія "Карібе" і "Болеро" представлені кондитерською глазур'ю в формі дисків, крапель, крихти.

Використовуються для покриття кондитерських виробів, прикраси, приготування начинок, випічки, шоколадних цукерок і тортів. Лінія "Каравела" представлена у вигляді шоколадних крем-паст.