Карібе Шоколадні Чорні Диски - матові шоколадні монетки чорного кольору, d = 10-15 мм.
Використовується як глазур, в розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикраси.
Як правильно розтопити "Карібе шоколадні диски"?
Для декору - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 42 оC, дати їм охолонути до t = 35 оС і використовувати.
За допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку помадку, а з шоколадних дисків і "Каравела крем какао" (1:1) можна приготувати м'яку помадку.
Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює сильно застигає корочку на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізку готового виробу, а й «не пристає» до рук.
Упаковка: Картонна коробка, маса нетто 20 кг.
.
Замінники шоколаду - це гама продуктів високої якості для різного застосування, що дозволяє майстрам-кондитерам створювати вишукані ласощі: шоколад для прикраси кондитерських виробів, креми для випічки і начинок, глазур для тортів і морозива.
Що таке замінники шоколаду? Це шоколадна маса, в якій масло какао замінено іншими рослинними жирами.
Відмінність замінника шоколаду від шоколаду.
Замінник шоколаду відрізняється від шоколаду: процесом виробництва, якому не потрібно темперування. До позитивних моментів замінників шоколаду можна також віднести їх дешевизну по відношенню до шоколаду, легкість в роботі, значно знизився рівень ризику появи білого нальоту на поверхні.
Шоколадна група "Мастер Мартіні" ділиться на лінії: "Карібе", "Болеро" і "Каравела".
Лінія "Карібе" і "Болеро" представлені кондитерською глазур'ю в формі дисків, крапель, крихти.
Використовуються для покриття кондитерських виробів, прикраси, приготування начинок, випічки, шоколадних цукерок і тортів.
Лінія "Каравела" представлена у вигляді шоколадних крем-паст.
Лінія "Карібе Глазур"
Глазурі "Карібе шоколадні диски", які не потребують темперирования, високоякісні глазурі в пластинках з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів.
Чудові для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів.
Одним з переваг "Карібе шоколадні диски" від кондитерської глазурі монолітним шматком, полягає в тому, що глазурі "Мастер Мартіні" відлиті у вигляді дисків, що полегшує процес підготовки глазурі до виробництва, а також:
- Прості й зручні у використанні.
- Мають високими органолептичними показниками.
- Стійкі до окислення.
- Мають не зникають блиск.
- Забезпечують тривале збереження готового продукту.