Кондитерська глазур лінії "Центрамерика" - напівфабрикат для кондитерських і хлібобулочних виробів для професійного використання.
Кондитерська глазур лінії "Центрамерика" - це гама продуктів високої якості для різного застосування на основі рослинних не гідрогенізованих жирів.
"Центрамерика" - кондитерська глазур у вигляді дисків d = 13-15 мм, в упаковці по 1 кг, з різними ароматами і смаковими якостями:
- Жовтий - лимонний (зі смаком лимона)
- Помаранчевий - апельсиновий (зі смаком апельсина)
- Рожевий - полуничний (зі смаком полуниці)
- Зелений - фісташковий (зі смаком фісташки)
- Блакитний (з молочним смаком)
Переваги глазурі "Центрамерика":
- глазур проста і зручна у використанні;
- не вимагає темперування;
- володіє високими органолептичними показниками;
- з різними ароматами і смаковими якостями;
- стійка до окислення;
- швидко остигає;
- забезпечує тривале збереження готового продукту.
Не потребує темперування.
Чудово підходить для покриття кондитерських виробів, для виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів, печива, зефіру, здоби.
До складу цих кольорових глазурей входять: ароматизатори та барвники натурального походження.
Загальний вміст жиру 36-38%.
Рекомендації по роботі з глазур'ю:
Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 40-42 °C. Робоча температура - 30-35 ° С.
Упаковка: 10х1 кг алюмінієві пакети, 10 кг коробки.
Термін придатності: 12 (дванадцять) місяців.
Умови зберігання: в сухому місці при температурі не вище 20 ° С.
Кошерность: продукт кошерно сертифікований.