Кондитерська глазур лінії "Центрамерика" - напівфабрикат для кондитерських і хлібобулочних виробів для професійного використання.

Кондитерська глазур лінії "Центрамерика" - це гама продуктів високої якості для різного застосування на основі рослинних не гідрогенізованих жирів.

centramerica"Центрамерика" - кондитерська глазур у вигляді дисків d = 13-15 мм, в упаковці по 1 кг, з різними ароматами і смаковими якостями:

  • Жовтий - лимонний (зі смаком лимона)
  • Помаранчевий - апельсиновий (зі смаком апельсина)
  • Рожевий - полуничний (зі смаком полуниці)
  • Зелений - фісташковий (зі смаком фісташки)
  • Блакитний (з молочним смаком)

Переваги глазурі "Центрамерика":

  • глазур проста і зручна у використанні;
  • не вимагає темперування;
  • володіє високими органолептичними показниками;
  • з різними ароматами і смаковими якостями;
  • стійка до окислення;
  • швидко остигає;
  • забезпечує тривале збереження готового продукту.

Не потребує темперування.

Чудово підходить для покриття кондитерських виробів, для виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів, печива, зефіру, здоби.

До складу цих кольорових глазурей входять: ароматизатори та барвники натурального походження.

Загальний вміст жиру 36-38%.

Рекомендації по роботі з глазур'ю:

Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 40-42 °C. Робоча температура - 30-35 ° С.

Упаковка: 10х1 кг алюмінієві пакети, 10 кг коробки.
Термін придатності: 12 (дванадцять) місяців.
Умови зберігання: в сухому місці при температурі не вище 20 ° С.
Кошерность: продукт кошерно сертифікований.