Алкалізоване какао "Аріба Какао Амаро" ідеально підходить для яскравого декору кондитерських виробів, а також шоколадних видів кремів і тіста.
Характеристики "Аріба Какао Амаро":
- Порошок насиченого коричневого кольору, дрібний помел.
- Яскраво виражений шоколадний аромат.
- Стійкий до високих температур, зберігає насиченість кольору і аромату в готовому виробі.
- Жирність 22-24%.
- Зручна упаковка - 1 кг, фольговані пакети.
- Використовується для виготовлення широкого спектру високоякісних шоколадних виробів і глазурі, для покриття і начинок цукерок, морозива, борошняних та кондитерських виробів, шоколадного маргарину і масла.
Важливо знати! Алкалізований какао-порошок при використанні в кондитерській і хлібопекарській промисловості зменшує дозування (від звичайного какао) від 20 до 50%.
Термін і умови зберігання: 18 (вісімнадцять) місяців, не вище 20 ° С, в сухому прохолодному місці.