Аріба "Чорна крихта" - крихта чорного кольору з вмістом какао продуктів не менше 38,4%. За рахунок цього крихта володіють терпким шоколадним смаком з гірчинкою.

Використовуються для кремів, шоколадних прикрас.

ariba 1

Натуральний шоколад лінії АРІБА - це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві.

Що таке шоколад? Це продукт комплексної переробки насіння какао.

Лінія Аріба представлена у вигляді шоколадних дисків, плиток, дропси, які використовуються для виготовлення цукерок, декоративних прикрас для кондитерських виробів.

Рекомендації по роботі з шоколадом.

Для роботи з шоколадом в рідкому вигляді необхідно шоколад піддати темперування.

Темперування (рекрісталізація) - зто процес який забезпечує швидке застигання какао масла і кристалізації шоколаду, зберігаючи постійний колір, блиск, і смак шоколаду.

Розігріти шоколад можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 40-45 ° C, помішуючи масу періодично. Розтоплений шоколад вилити 2/3 вмісту на мармуровий стіл або іншу холодну і гладку поверхню остудити до 28-29 ° C. Робоча температура для чорного шоколаду + 31 ... +32 ° C.

ariba 2

При роботі з шоколадом оптимальна температура в приміщенні повинна бути не більше + 18 ... + 22 ° C при вологості 65%.

Якщо порушені температурні режими:

  • на поверхні шоколаду виступить цукрове або жирове посивіння;
  • буде відсутній блиск на поверхні виробу;
  • процес застигання шоколаду буде довгим.

.