ariba dischi fondente 1Натуральний шоколад лінії Аріба - це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві.

Що таке шоколад?
Це продукт комплексної переробки насіння какао.

Лінія Аріба представлена у вигляді шоколадних дисків, плиток, дропси, які використовуються для виготовлення цукерок, декоративних прикрас для кондитерських виробів.

.

Аріба "Чорний шоколад в дисках" - шоколад в дисках з вмістом какао продуктів - 54% і 60%.

ariba dischi fondente 2Використовується для приготування цукерок, глазуровані поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, десертів, а також для приготування шоколадних прикрас.

Темперування шоколаду ручним способом:

  • Розтопити шоколад до температури 45 ° С, перемішати до однорідного стану.
  • Вилити розтоплений шоколад на мармур 2/3 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 ° С.
  • Зібрати шоколад з мармуру в ємність з остигнула частиною 1/3 шоколаду.
  • Перемішати до температури 30-32 ° С.

Рекомендації при Темперування:

  • Під час темперування - шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
  • Під час темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
  • При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти і посуд.
  • Для темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.

Упаковка: картонна коробка, маса нетто 10 кг

 

ariba dischi fondente 4   ariba dischi fondente 5   ariba dischi fondente 6