ariba bianco diamante 2Натуральний шоколад лінії Аріба - це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві.

Що таке шоколад? Це продукт комплексної переробки насіння какао.

Лінія Аріба представлена у вигляді шоколадних дисків, плиток, дропси, а також у вигляді «діамант», які використовуються для виготовлення цукерок, декоративних прикрас для кондитерських виробів.

ariba bianco diamante 3Аріба Білий шоколад у вигляді Діамантів та плитки 2,5 кг

Темперування шоколаду ручним способом:

  • Розтопити шоколад до температури 45-50 ° С, перемішати до однорідного стану.
  • Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 ° С.
  • Зібрати шоколад з мармуру в ємність з остигнула частиною 1/4 шоколаду.
  • Перемішати до температури 30-32 ° С.

ariba bianco diamante 4Рекомендації при темперування:

  • Під час темперування - шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
  • Під час темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
  • При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти і посуд.
  • Для темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.

Упаковка: Картонна коробка, маса нетто 10 кг.
 
Термін придатності: 12 місяців при температурі зберігання 16-20 ° С в сухому місці.
Відносна вологість: не вище 65%..