Гелевидні дзеркальні глазурі лінії "Міраль"
(Напівфабрикат для кондитерських і хлібобулочних виробів для професійного використання)

mirall 1Гелевидні глазурі лінії "Міраль" - це дзеркальні покриття з різними смаковими та ароматичними характеристиками, які призначені для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів, включаючи торт-морозиво, фрукти.

Гелі володіють багатою смаковою палітрою.

Торти, декоровані гелем "Міраль", відрізняються своєю дзеркальною поверхнею і глянсовим блиском.

Гель готовий до вживання.

mirall 3"Міраль" не тече, після розрізання торта, зріз залишається чистим і не змащується.

Гелевидні дзеркальні глазурі лінії "Міраль" представлені в наступному асортименті:

  • Гель дзеркальний "Карамель"
  • Гель дзеркальний "Маракуя"
  • Гель дзеркальний "Полуничний"
  • Гель дзеркальний "Лимонний"
  • Гель дзеркальний "Нейтральний"
  • Гель дзеркальний "Чорний шоколад"
  • Гель дзеркальний "Білий шоколад"

Переваги:

  • виготовлені з соків і пюре;
  • натуральні ароматизатори та барвники;
  • стабільні - на будь-яких поверхнях;
  • не вбираються в крем вироби;
  • морозостійкі;
  • відрізняються блиском з «дзеркальним ефектом», який залишається незмінним навіть після заморозки;
  • тривалий термін зберігання.

 

Технологічні рекомендації із застосування:

mirall 2Підігріти до температури 50-60 °С в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Акуратно перемішати продукт, щоб не утворився повітря всередині, і покрити виріб.

Упаковка: 5 кг пропіленові відра, призначені для зберігання харчових продуктів.

Термін придатності: 12 місяців при дотриманні умов зберігання.

Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці.