Гелевидні дзеркальні глазурі лінії "Міраль"
(Напівфабрикат для кондитерських і хлібобулочних виробів для професійного використання)
Гелевидні глазурі лінії "Міраль" - це дзеркальні покриття з різними смаковими та ароматичними характеристиками, які призначені для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів, включаючи торт-морозиво, фрукти.
Гелі володіють багатою смаковою палітрою.
Торти, декоровані гелем "Міраль", відрізняються своєю дзеркальною поверхнею і глянсовим блиском.
Гель готовий до вживання.
"Міраль" не тече, після розрізання торта, зріз залишається чистим і не змащується.
Гелевидні дзеркальні глазурі лінії "Міраль" представлені в наступному асортименті:
- Гель дзеркальний "Карамель"
- Гель дзеркальний "Маракуя"
- Гель дзеркальний "Полуничний"
- Гель дзеркальний "Лимонний"
- Гель дзеркальний "Нейтральний"
- Гель дзеркальний "Чорний шоколад"
- Гель дзеркальний "Білий шоколад"
Переваги:
- виготовлені з соків і пюре;
- натуральні ароматизатори та барвники;
- стабільні - на будь-яких поверхнях;
- не вбираються в крем вироби;
- морозостійкі;
- відрізняються блиском з «дзеркальним ефектом», який залишається незмінним навіть після заморозки;
- тривалий термін зберігання.
Технологічні рекомендації із застосування:
Підігріти до температури 50-60 °С в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Акуратно перемішати продукт, щоб не утворився повітря всередині, і покрити виріб.
Упаковка: 5 кг пропіленові відра, призначені для зберігання харчових продуктів.
Термін придатності: 12 місяців при дотриманні умов зберігання.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці.