"Фріджитутто" - чудове пальмове масло подвійного фракціонування рідкої консистенції при кімнатній температурі для смаження у фритюрі.
Це масло надзвичайно повільно окислюється, і як наслідок, може бути використано більшу кількість разів, ніж напівтверді і тверді фритюрні масла.
Масло "Фріджітутто" має нейтральний смак і дозволяє смажити кілька типів продуктів одночасно, не вбираючи і не передаючи їм сторонні запахи. Маючи дуже високу температуру димоутворення (230 ° С) воно дозволяє уникнути звичайних проблем при смаженні на рослинних маслах, таких як: рясний дим, швидке окислення, кипіння масла.
При середній температурі безперервної роботи на маслі "Фріджітутто" Ви можете працювати мінімум 10 годин, в той час як зі звичайними маслами не більше 3 годин.
Упаковка: відро (харчова жерсть) ємністю 25 літрів.
Термін придатності: 12 місяців в прохолодному сухому місці.