"Мартіні Плате Круасан" - маргарин на рослинній основі, має 80% жирності зі смаком вершкового масла, призначений для приготування листкових виробів, як з дріжджової, так і бездріжджової слойки, а також для швидкої заморозки листкових напівфабрикатів.
Використання маргарину "Мартіні Плате Круасан" дозволяє отримати еластичне листкове тісто, що легко піддається процесу ламінування.
Висока точка плавлення маргарину - 41-43 ° C дозволяє забезпечити стабільну якість тістових заготовок при формуванні і випічці виробів.
Високоякісний і високоекономічний маргарин "Мартіні Плате Круасан" дозволяє використовувати при ламінуванні 22-25% маргарину, тоді як у інших виробників - 30-35%, при цьому гарантується великий обсяг, привабливий зовнішній вигляд і незабутній аромат вершкового масла, а також уповільнює процес черствіння виробів.
Зручна упаковка - 20 кг, картонний ящик, в якому маргарин розділений на пласти по 1 кг, загорнутий в пергаментний папір, що дозволяє легко і швидко використовувати потрібну кількість.