levi vit c25 1Суміш "Ла Гласса" - пекарський напівфабрикат з м'яким мигдальним присмаком, що складається з мигдально-рисового борошна.

Використовується для глазурування здоби з дріжджового тіста, кексів, панеттонів перед випічкою після вистоювання, як термостабільна мигдальна начинка (пісочні, листкові, дріжджові н / ф). Також можна використовувати як основу для мигдалевого печива («Амаретто», «Макаронс», «Американо»), додавати в тістові заготовки - перемішуючи з борошном.

Здобні булочки з "Ла Гласса" мають дуже оригінальний зовнішній вигляд і ніжний мигдальний смак.
Суміш "Ла Гласса", як покриття,

Приготування "Ла Гласса" для глазурування тістової заготовки:

Суміш "Ла Гласса" - 1,0 кг.
Яєчний білок - 600 гр.

"Ла Гласса" готується за 1 годину до використання, тобто за 1 годину до нанесення. "Ла Гласса" на тістову заготівлю після вистоювання. Масу добре перемішати до однорідного стану. Маса відпочиває протягом 1 години. Перед використанням ретельно перемішати. На тістову заготівлю "Ла Гласса" наноситься за допомогою кондитерського мішка або пензликом.

Приготування Ла Гласса "- як начинка:

Суміш "Ла Гласса" - 1,0 кг.
Яєчний білок - 250 гр.
"Ла Гласса" готується за 1 годину до використання. Масу добре перемішати до однорідного стану. Маса відпочиває протягом 1 години. Перед використанням ретельно перемішати.

Упаковка: 10 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.