Хлібні суміші - лінія "Майстер Пан"

Використовуючи хлібопекарські суміші, ви зможете уникнути тривалого технологічного процесу, при цьому отримувати хліб постійної якості з чудовим смаком, що відповідає виробу структурою м'якушки і золотистою хрусткою скоринкою. Використання хлібних сумішей дуже зручно для невеликих пекарень, ресторанів і кафе, так як може використовуватися для виробництва хліба методом глибокої заморозки.

pan pizza c20 1

"Мастер Пан Багет С10" - концентрована, порошкоподібна суміш (концентрат 10%) для виробництва класичного французького хліба «Багет». Дана суміш значно скорочує і спрощує технологічний процес і дозволяє отримати виріб з відповідним смаком, запахом. Основні складові суміші - борошно типу «00», суха клейковина. Ці складові гарантують високу якість готових продуктів особливостями, яких є - хрустка скоринка і ніжна дрібнопориста структура м'якушки.

Дозування: концентрат 10%.
Упаковка: 10 кг багатошарові мішки.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.

 

baguette c10 1   baguette c10 2   baguette c10 3