caribe bianco dischi white discs 1

Карібе Шоколадні Білі Диски"- матові монетки, шоколад білого кольору, d = 10-15 мм.

Використовується як глазур в розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикраси.

Як правильно розтопити "Карібе шоколадні диски"?

Для декору - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати їм охолонути до t 35 С і використовувати.

За допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку помадку.
За допомогою шоколадних дисків і Каравела крем какао (1:1) можна приготувати м'яку помадку.
Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює сильно застигає корочку на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізку готового виробу, а й «не пристає» до рук.

Упаковка: картонна коробка, маса нетто 20 кг.


Замінники шоколаду - це гамма продуктів високої якості для різного застосування, що дозволяє майстрам-кондитерам створювати вишукані ласощі: шоколад для прикраси кондитерських виробів, креми для випічки і начинок, глазур для тортів і морозива.

caribe bianco dischi white discs 3Що таке замінники шоколаду?
Шоколадна маса, в якій масло какао замінено іншими рослинними жирами.

Відмінність замінника шоколаду від шоколаду.

Замінник шоколаду відрізняється від шоколаду: процесом виробництва, якому не потрібно темперування. До позитивних моментів замінників шоколаду можна також віднести їх дешевизну по відношенню до шоколаду, легкість в роботі, значно знизився рівень ризику появи білого нальоту на поверхні.

Шоколадна група "Мастер Мартіні" ділиться на лінії: "Карібе", "Болеро" і "Каравела".

Лінія "Карібе" і "Болеро" представлені кондитерською глазур'ю в формі дисків, крапель, крихти. Які використовуються для покриття кондитерських виробів, прикраси, приготування начинок, випічки, шоколадних цукерок і тортів.

Лінія "Каравела" представлена у вигляді шоколадних крем-паст

caribe bianco dischi white discs 2ЛІНІЯ "Карібе ГЛАЗУРІ"

Глазурі "Карібе шоколадні диски" - які не потребують темперирования, високоякісні глазурі в пластинках з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів. Чудові для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів.

Одним з переваг "Карібе шоколадні диски" від кондитерської глазурі монолітним шматком, полягає в тому, що глазурі "Мастер Мартіні" відлиті у вигляді дисків, що полегшує процес підготовки глазурі до виробництва, а також:

  • Прості й зручні у використанні.
  • Мають високими органолептичними показниками.
  • Стійкі до окислення.
  • Мають не зникають блиск.
  • Забезпечують тривале збереження готового продукту.