Шоколадна біла крихта "Карібе" - шоколадні прикраси - глянцеві шоколадні уламки, білого кольору неправильної форми, фракцією від 2 до 6 мм.
Використовується в якості прикрас для кондитерських виробів, а також у виробництві морозива. Біла крихта термостабільна, зберігає форму уламків на поверхні виробів після випічки (на кексах, мафіни, листкових виробах, пирогах тощо).
Упаковка: картонна коробка, маса нетто 20 кг.
Замінники шоколаду - це гамма продуктів високої якості для різного застосування, що дозволяє майстрам-кондитерам створювати вишукані ласощі: шоколад для прикраси кондитерських виробів, креми для випічки і начинок, глазур для тортів і морозива.
Що таке замінники шоколаду?
Це шоколадна маса, в якій масло какао замінено іншими рослинними жирами.
Відмінність замінника шоколаду від шоколаду.
Замінник шоколаду відрізняється від шоколаду: процесом виробництва, якому не потрібно темперування. До позитивних моментів замінників шоколаду можна також віднести їх дешевизну по відношенню до шоколаду, легкість в роботі, значно знизився рівень ризику появи білого нальоту на поверхні.
Шоколадна група "Мастер Мартіні" ділиться на лінії: "Карібе", "Болеро" і "Каравела".
Лінія "Карібе" і "Болеро" представлені кондитерською глазур'ю в формі дисків, крапель, крихти. Використовуються для покриття кондитерських виробів, прикраси, приготування начинок, випічки, шоколадних цукерок і тортів.
Лінія "Каравела" представлена у вигляді шоколадних крем-паст.