pan pizza c20 1Використовуючи хлібопекарські суміші, ви зможете уникнути тривалого технологічного процесу, при цьому отримувати хліб постійної якості з чудовим смаком, що відповідає виробу структурою м'якушки і золотистою хрусткою скоринкою. Використання хлібних сумішей дуже зручно для невеликих пекарень, ресторанів і кафе, так як може використовуватися для виробництва хліба методом глибокої заморозки.

"Мастер Пан Чіабатта С10" - порошкоподібна суміш (концентрат 10%) для виробництва італійського традиційного хліба чіабатти. Високоякісна мука типу «00» і суха клейковина є основою цієї хлібної суміші, що дозволяє отримувати відмінний результат (великі пори м'якушки - особливість цього виду хліба) не залежно від коливань якості вітчизняної борошна. Суха закваска забезпечує чудові смакові якості, властиві вітчизняним видам хліба з високою кислотністю.

ciabatta c10 1Суміш для виробництва італійського традиційного хліба "Чіабатта", 10% концентрації.

Використовується для виробництва з можливістю застосування методу глибокого заморожування.

  • Мастер Пан Чіабатта С10 - 1 кг
  • Борошно - 10 кг
  • Вода - 8,5 кг
  • Дріжджі пресовані - 0,25 кг
  • Сіль - 0,24 кг

 

ciabatta c10 2Тісто замісити до м'якої, еластичної консистенції. Перекласти його в пластикову тару і залишити підходити при кімнатній температурі на 60 хвилин. Поверхня столу добре присипати борошном і викласти тісто. Сформувати чіабатту і покласти на лист, присипаний борошном і залишити підходити на 70-80 хвилин. Випікати з помірною вологістю близько 30-35 хв.

Дозування: Концентрат 10%.
Упаковка: 10 кг багатошарові мішки.
Зберігання: В сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 12 місяців.